Werken bij Het Houvast

Het Houvast is op zoek naar medewerkers #die er voor gaan#.

 

Gevraagd: passend opgeleid, start voor 2 tot 6 uur per week, werken in loondienstverband, de uitdaging aangaan om te werken in een zorgomgeving die toch anders is dan je traditioneel zou verwachten, de kracht hebben om te luisteren naar de cliënt om te begrijpen in plaats van te luisteren naar cliënt om te reageren en de kracht om (mee) te denken in mogelijkheden.

Samenwerken met cliënt, dus geen IWAB gedrag (Ik Weet Alles Beter), Het Houvast doet niet aan functiedifferentiatie, Het Houvast is een “platte” organisatie met te verwaarlozen overhead, we werken in kernteams, waar je op zoek gaat naar waar je echt goed in bent. 

Functie-eisen; “normaal doen en zorgen dat cliënten geen last van je hebben”.

Bij samenwerking vindt er een integriteitscontrole plaats via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Daarnaast moet er een VOG worden overlegd.

Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn

 

Interesse..? Maak t kenbaar door Houvastprofiel in te vullen via onderstaand formulier.

 

Beschrijf 2 successen in het werken met de doelgroep *
Beschrijf 2 ervaringen in werken met de doelgroep waar je iets uit hebt geleerd. Wat heb je van ze geleerd? Wat zijn naar jouw idee de do’s en de dont’s in werken met deze doelgroep?*